“Antalya’nın Çocukları” İçin İmza Günü Düzenlendi

Tansu Duran’ın kaleme aldığı “Antalya’nın Çocukları” için imza günü düzenlendi.

“Antalya’nın Çocukları” İçin İmza Günü Düzenlendi
10 Eylül 2018 09:04

Tansu Duran’ın kaleme aldığı “Antalya’nın Çocukları” isimli kitap için pazar günü MarkAntalya önünde bulunan Antalyaspor Store’da imza günü düzenlendi.

Düzenlenen imza gününe Antalyasporlu futbolculardan Zeki Yıldırım, Osman Çelik ve Musa Nizam’ın yanı sıra Muratpaşa Belediyesi Başkan Yardımcısı Murat Şimşek katılırken, Tansu Duran ve futbolculara sevgi gösterisinde bulunan vatandaşlar, kitap ve forma imzalatıp hatıra fotoğrafı çektirdi.

Antalyaspor’un kitabın her yerinde olduğunu vurgulayan, kitabın 20 dilde 50 ülkede yayımlanmasını hedeflediğini de aktaran Tansu Duran, gösterilen ilgiye çok teşekkür etti ve şunları söyledi:

İmza gününde beklediğimden daha güzel ve yoğun bir kalabalıkla karşılaştım. Antalyalılara, Antalyasporlulara teşekkür ediyorum. İçerik o kadar samimi oldu ki, bu kitabın devamı da gelecek. Antalya’nın daha iyi kültürel ve tarihi yönlerden de tanıtmaya devam edeceğim. Kitabın yazarı benim, ama asıl sahibi Antalya halkıdır. Antalya’nın Çocukları ölümsüzdür. Hep yaşayacaktır.