Antalya Derbisinin Ardından

Bir Antalya derbisinden daha galip ayrıldık. Bu galibiyetin deplasmanda olması ise farklı bir anlam kattı üç puana…

Antalya Derbisinin Ardından
24 Ekim 2018 09:23

Bir Antalya derbisinden daha galip ayrıldık. Bu galibiyetin deplasmanda olması ise farklı bir anlam kattı üç puana. Alanya’nın bir Antalya ilçesi evet ama ne olursa olsun Süper Ligde bizim rakibimiz.

Maç öncesi takım söyleşiye Barbaros Ortaokuluna gitti. Bülent Hoca orada yine inançsız sözler söylemiş. Üst sıralarda kalmamız tabii ki de hocanın düzenlediği ve çalıştırdığı takıma bağlı. Yani lütfen işini iyi yapıp takımı üst sıralarda tutsun. Sözleri takım oyununun iyiliği ya da kötülüğü kendisine hiç bağlı değilmiş gibiydi.

“Bu yılki zor süreci atlattıktan sonra önümüzdeki senelerde yukarılara oynayan bir Antalyaspor olacak. Daha iyi yerlerde olacağız.” ifadelerini kullanmış. Ben bu yılki zor sürecin ne olduğunu anlamadım. Bilen var mıdır onu da bilmiyorum. İyi veya kötü bir takım oluşturuldu ve bu takım şu anki haliyle 6.sırada. Sıkı çalışmayla ve motivasyonla da iyi bir yerde kalır. Üst sıralardaki yerleri neden önümüzdeki yıllara bırakıyoruz? Ben anlıyorum ki Bülent Hoca Antalyaspor’u ilerletemeyecek.

Kötü bir takım olabiliriz. Eksiklerimiz çok olabilir. Ne olursa olsun her maça inanarak çıkmalıyız. Önce hoca inanacak ki takım inansın ve sonrasında da inanarak oynasın.

Gelelim güzel şeylere…. Barbaros Ortaokulunda Antalyaspor forması giyiliyormuş. Antalya’daki bir okulda bunu duymak şaşırtmamalı bence. Ama gerçekten çok güzel bir hareket, çok güzel bir farkındalık çocuklara. Hatta çok daha iyisi yapılabilir bu şehir için… Fakat sanırım zamanla olacak.

Haftaya Trabzon’la olan maçımız bence zorlu geçecek. Ne kadar zorlu olursa olsun her şey güzel olacak…Antalya Derbisinin