Antalya Arena Devreyi Kapatabilir

Antalya Arena Devreyi Kapatabilir
30 Kasım 2015 01:21

Beşiktaş maçında taraftarlara kapılarını açan Antalya Arena’nın ligin ikinci yarısının ilk maçına dek kapalı kalabileceği iddia edildi.

Antalyaspor’un Beşiktaş maçı ile kapılarını açtığı Antalya Arena’nın zemini Kayserispor mücadelesinin ardından bakıma alınmış ve Osmanlıspor mücadelesi de Akdeniz Üniversitesi Stadyumu’nda oynanmıştı.

Yetkililerin açıklamalarına göre henüz hazır olmayan Antalya Arena’da yeni döşenen çimlerin tutması için en az iki haftaya ihtiyacı olduğu belirtildi. Böylece Antalya Arena’da oynanacak olan 15. haftadaki Mersin İY ve 17. haftadaki Gaziantepspor maçları da tehlikeye girdi.Bu müsabakaların bu stadyumda oynandığı takdirde sporcu sağlığını da tehlikeye atacağını söyleyen yetkililer, Antalya Arena’nın ligin ikinci yarısına ise tamamen hazır durumda olacağını dile getirdiler.

İlk yarıdaki kalan maçlarda stadyum belirsizliği devam ederken, yeni stadyumdaki reklam panolarının Osmanlıspor maçında Akdeniz Üniversitesi Stadyumu’na taşınması da Antalya Arena’nın devreyi kapattığı söylentilerini ayyuka çıkarttı.

Öte yandan kombinelerini alan ve Sivasspor ve Kasımpaşa maçlarında Antalya Arena’ya ait kombinelerini kullanamayıp mağdur olan taraftarların da bir kez daha Akdeniz Üniversitesi Stadyumu’nda müsabaka oynandığı takdirde kulübü dava edecekleri de gelen duyumlar arasında yer alıyor.