Amigo Ali Dayı’dan Tribünlere Veda Mesajı

Amigo Ali Dayı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada bundan böyle tribün önünde sette olmayacağını açıkladı.

Amigo Ali Dayı’dan Tribünlere Veda Mesajı
20 Ağustos 2018 18:27

Antalyaspor’a yıllarca gönül vermiş Amigo Ali Dayı (Çınardere), sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada bundan böyle tribün önünde sette olmayacağını açıkladı.

Ali Çınardere, yaptığı açıklamada kulübün mevcut halinden ve Konyaspor mücadelesinde yaşanan tribün kaosundan en ufak payı olan kim varsa o kişilerin yüreğinde zerre kadar Antalyaspor sevgisi olmadığını söyledi.

Ali Dayı, açıklamasında “Son yıllarda kulübün mali anlamda zor bir dönem geçirmesinde kötü niyetli bir şekilde payı olan Gültekin Gencer’in, tribünlerin hemen hemen tamamının desteğini almasına rağmen iyi niyetli olsa da yapmış olduğu yüksek maliyetli transferler sebebiyle Ali Şafak Öztürk’ün, son 15 yılda görev alan diğer Başkanlar gibi atamayla göreve gelip, taraftarara aba altından sopa gösteren mevcut Başkan Cihan Bulut’un bu hataları ve yapmış olduğu yanlışlar asla unutulmayıp, kulüp tarihine bir kara leke olarak geçecektir.” dedi.

Yerel basının özellikle son yaşanan hadiselerde, gazetecilik görevini tam tamına icra etmediğini ve en önemlisi 07 Gençlik’in kuruluşunda kendisinin de içinde bulunduğu arkadaşlarının son yaşanan hadiselere sessiz kalıp, hiçbir şekilde açıklama yapmamasının da kendisini hayal kırıklığına uğrattığını dile getiren Ali Dayı, bugünden itibaren yaşının ilerlemesi ve sağlık sebeplerinden ötürü maçlarda tribün önünde sette yer almayacağını dile getirdi.

Ali Dayı, sözlerini şöyle noktaladı:

Antalyaspor ne benim ne kimsenin babasının şirketi değildir. Antalyaspor, Antalya’da yaşayan herkesindir. Yaşasın tam bağımsız, kendi ayakları üzerinde durabilen, hiçbir şahsa ve kuruma muhtaç olmayan bir Antalyaspor! Hayal mi? Evet. Gerçekleşebilir mi? Neden olmasın?