Altın Değerinde Galibiyet

Göztepe galibiyeti, 3 puandan daha da ötesiydi. 25 puana ulaşıp, ligin ikinci yarısını rahat geçirmek ve bir sonraki sezonun planlarını yapmak için son üç maçta iki puan kaldı…

Altın Değerinde Galibiyet
4 Aralık 2018 08:26

Göztepe galibiyeti, 3 puandan daha da ötesiydi. Öncelikle 2 maçlık mağlubiyet serisine son verip, takımın öz güveninin tekrardan geri kazanılması için önemliydi.
Alttaki takımların yaklaşmasını önlemek açısından da son derece önemliydi.

25 puana ulaşıp, ligin ikinci yarısını rahat geçirmek ve bir sonraki sezonun planlarını yapmak için son üç maçta iki puan kaldı.

Maça dönersek eğer, ilk yarıda iyi bir futbol oynadık. 2. yarıda ise işler tersine döndü ve 90 dakika bitmek bilmedi.

Özellikle kontralarda Doukara’yı çok aradık.O olsaydı 1 golden fazlasını bulurduk bu maçta.

Barrada’yı şahsen bu maçta da beğenmedim. Ayağına topu aldığında ileriyi düşünmüyor ve basit yan toplarla idare ediyor. Tribünden birkaç pozisyonda bunla ilgili tepki de aldı. Burasının Arap Ligi olmadığının artık farkına varması gerektiğini düşünüyorum.

Doğukan her zaman takımın en çok savaşan isimlerinden bir tanesi ama Göztepe maçında bu mücadelesi zirve yaptı. Özellikle defansa yaptığı yardım çok önemliydi. Hücumda pas tercihi konusunda kritik hataları oldu ama zamanla bunların düzeleceğini, gol ve asist olarak skora da katkı koymaya başlayacağını düşünüyorum.

Önümüzde önemli bir kupa maçı var. İlk maçtan avantajlı skoru alıp, rövanşta bir kazaya uğramamak çok önemli.

Hafta sonu ise Bursaspor’dan alacağımız puan veya puanlar sezon sonu hedefini de belirleyecek gibi gözüküyor.

Güzel bir sezon geçiriyoruz, bu sezonun başından sonuna yaşadıklarımızı da hatırlayıp kıymetini bilmeli ve bu takıma desteği daha da arttırmalıyız.

2 haftalık deplasman periyotunda Antalyaspor’un cefakar taraftarı yine deplasman tribününde yerini fazlasıyla alacaktır.

Önce Bursa’da, sonrasında Malatya’da görüşmek üzere…