Altın Değerinde 3 Puan

Karakter yoksunu futbolcuların gitmesiyle birlikte takımda kalan koca yürekli adamlar, geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezonda ligi sallayacaklar…

Altın Değerinde 3 Puan
4 Nisan 2018 08:57

Bursaspor’u her iki yarıda attığımız gollerle 2-0 yendik, puanımızı 31’e yükseltip haftayı altın değerinde 3 puanla kapattık.

Gençlerbirliği’nin Malatyaspor’a yenilmesi, bizim için Bursa maçının önemini büyük ölçüde arttırdı. Karakter yoksunu Eto’’o’nun Konyaspor’a gitmesi ile ikinci yarıda büyük güç kaybı yaşamış gibi görünsek de dünkü maçta ya ‘tamam’ ya ‘devam’ diyecektik.

Taraftarın desteği her zamankinden daha fazlaydı ve bunu arkasına alan Antalyaspor, Bursaspor karşısında kazanma azmi ile dikkat çekti. 30. dakikada Jevtovic soldan ortaladı. Deniz’in şutu Bursaspor kalecisi Harun’dan döndü. Maicon tamamladı: 1-0. İkinci yarıda Bursaspor oyuna Delarge alarak, hızımızı kesti. Ligdeki konumumuz dolayısıyla ve skoru koruma kaygısı ile geriye yaslanınca Bursa atakları giderek etkisini artırdı. Bursaspor ikinci yarının ilk bölümünde topla oynama oranını yükseltse de kalemizi korumayı başardık.

Milli Savunma Bakanı Diego Angelo

Bursaspor’un üstümüze geldiği dakikalarda Diego’nun savunmada arkadaşlarını çok iyi yönetmesi, dirençlerini kırdı. Hamza Hamzaoğlu’nun gelmesiyle birlikte maçlarda oyun disiplininden kopmamaya başladık ve bu Bursaspor müsabakasında da kendisini gösterdi.  72’de Deniz Kadah mükemmel bir vuruşlar topu ağlarla buluşturunca, tribünler bayram yerine döndü: 2-0.

Kazandığımız üç puan ile bu sezon ilk kez üst üste iki galibiyete imza atıp, düşme hattından uzaklaşırken, Bursaspor’u da ateşin içine çektik. Yaptığımız hesaplamalara göre Karabük ve Konya maçlarına da 6 puan yazdık ama Kasımpaşa deplasmanında aldığımız 3 puanla beklediğimizden daha iyi yerlere gelebiliriz.

Karakter yoksunu futbolcuların gitmesiyle birlikte takımda kalan koca yürekli adamlar, geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezonda ligi sallayacaklar.