Ali Şafak Öztürk’ten Transfer Açıklaması

Ali Şafak Öztürk, Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde gazetecilere yaptığı açıklamada gündemdeki transferlere dair bilgi verdi …

Ali Şafak Öztürk’ten Transfer Açıklaması
8 Temmuz 2017 10:32

Başkan Ali Şafak Öztürk, Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde gazetecilere yaptığı açıklamada gündemdeki transferlere dair bilgi verdi.

Ali Şafak Öztürk, yeni sezon hazırlıklarının oldukça verimli geçtiğini ifade ederken, yeni oyuncuların da kulübe alışmaya başladığını belirtti.

Bu yıl transferleri erken yaptıklarını ve düşünülen iki transferi Bolu kampı bitmeden yetiştirmek istediklerini dile getiren Öztürk, sakin kalıp doğru seçim yapmak istediklerini, defans ve 10 numara için transfer yapacaklarını aktardı.

Sosa ve Hakan Balta transferlerine de değinen Öztürk, Sosa’nın kulübüyle anlaşılsa da oyuncu ve menajeri kendilerinden 5 milyon euro isteyince çıkmaza girildiği için bu transferden vazgeçildiğini,  Hakan Balta isminin ise transfer gündemlerinde yer almadığını söyledi.

Rıza Çalımbay ile aralarında çıkan “Kadroyu başkan yapıyor, Rıza Hocaya bırakmıyor” dedikodularına da açıklık getiren Öztürk, sözlerini şöyle noktaladı:

Burada önemli olan beraber çalışmaktır. Hocamızla iletişim halindeyiz. Hocamızın bilmediği ya da kadroda düşünmediği bir isimle anlaşma yapmadık. Yönetim elbette öncelikli karar alır ama bu hocaya danışılarak sağlıklı bir şekilde olur. Bütün transferlerimiz hocamızın isteğiyle olmuş transferlerdir.