Ali Şafak Öztürk’ten Cihan Bulut’a Cevap Geldi

Antalyaspor’un bir önceki başkanı Ali Şafak Öztürk, Antalyaspor Başkanı Cihan Bulut’un Twitter üzerinden yaptığı açıklamlara aynı platform üzerinden cevap verdi…

Ali Şafak Öztürk’ten Cihan Bulut’a Cevap Geldi
14 Temmuz 2018 00:52

Antalyaspor’un bir önceki başkanı Ali Şafak Öztürk, Antalyaspor Başkanı Cihan Bulut’un Twitter üzerinden yaptığı açıklamlara aynı platform üzerinden cevap verdi.

Cihan Bulut’a “‘Öztürk Ailesi ile yapılan görüşmede temlik konusu çözüme kavuşmamıştır’ mesajının yerine keşke dün yanımızda söylediklerini yazabilseydin” diye seslenen Ali Şafak Öztürk, Şefik Öz ve İsmail Bilal’in de bulunduğu bu görüşmede Cihan Bulut’un ‘Öztürk ailesinin Antalyaspor için girdiği riskin onda birine girmem’ dediğini belirtti.

Göreve geldikleri dönemde sadece TFF gelirlerinin değil kombine dahil tüm gelirlerin faktöring firmalarına temlikli olan bir kulübü devraldıklarını dün yine konuştuklarını kaydeden Antalyaspor’un eski başkanı, Öztürk ailesinin hiçbir gelir kaynağı olmayan ve borç batağında olan Antalyaspor’un kendi dönemi dahil olmak üzere tarihinden gelen tüm borcu yapılandırarak ve kişisel kefalet vererek üstüne aldıklarını aktardı.

Cihan Bulut’a cevap veren Öztürk, “Cihan Başkan keşke Öztürk ailesinin girdiği riskin onda birine girebilseydin, bu bahsettiğin oyuncular Sandro örneğindeki gibi kulübe ciddi gelir getirselerdi. Lütfen enerjini bahane üretmeye değil, Antalyaspor’u daha iyi yerlere getirmeye harca” ifadelerini kullandı.