Ali Şafak Öztürk’ten Transfer Açıklaması

Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, ara transfer döneminde Antalyaspor’un izlediği yol haritası hakkında açıklamalarda bulundu.

Ali Şafak Öztürk’ten Transfer Açıklaması
22 Ocak 2019 16:45

Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, ara transfer döneminde Antalyaspor’un izlediği yol haritası hakkında açıklamalarda bulundu.

Radyospor’da Özgür Sancar’ın konuğu olan Ali Şafak Öztürk, maliyeti yüksek oyuncularla yollarını ayırdıklarını ve bundan sonra da genç oyuncuların daha fazla şans bulmasını istediğini söyledi.

Antalyaspor’un transfer engeli olmasının transfer olmayacağı anlamı taşımadığına değinen Öztürk, transfer planlamasını en iyi şekilde yaptıklarını ve eldeki genç oyuncuları da içinde bulunduran kadroya çok güvendiklerini vurguladı.

Takımdan ayrılan oyunculara rağmen ana kadronun korunduğunu vurgulayan Ali Şafak Öztürk, takımdaki oyunculara teklifler gelmesine rağmen transferine izin vermedikleri isimler de olduğunu ve bu durumun hedefleri olduğunu gösterdiğini kaydetti.

Kaleci Boffin’e yurt dışından teklif geldiğini açıklayan Öztürk, şu anki planlamalarında ellerindeki oyuncuları korumak istediklerini ve yine de bunda değişiklik de olabileceğini aktardı.

Beşiktaş’tan Larin, Gökhan Töre ve Vagner Love ile ilgilenmediklerini ve ilgilenmeyi de düşünmediklerini aktaran Ali Şafak Öztürk, bu isimlerin hem mali hem de performans açısından kendi yapılarına uygun oyuncular olmadığını ifade etti.

Sezon öncesi felaket senaryoları yazılmasına rağmen gayet başarılı olduklarını ve göreve gelmeleriyle beraber iyi bir çıkış yakaladıklarını belirten Antalyaspor Başkanı, beklentilerin yüksek olmasının güzel olduğunu ve ellerinden geleni yaparak her maçı kazanmak istediklerini dile getirdi.

Teknik Direktör Bülent Korkmaz’ın gençleri oynatma isteğinin çok güzel olduğunu ve Korkmaz’ın oyunculuğundan gelen hırslı bir yönünün bulunduğunu söyleyen Ali Şafak Öztürk, uzun yıllar Bülent Korkmaz ile devam etmek istediklerine değindi.

Hamza Hamzaoğlu, Saso Fornezzi ve Sakıb Aytaç’ın geçmiş dönemden alacaklarının olduğunu hatırlatan Öztürk, alacakları konusunda bu isimlerle görüşeceklerini açıkladı.

Kayserispor maçının ofansif anlamda en zayıf performanslardan birisi ve beklemedikleri bir maç olduğunu kaydeden Ali Şafak Öztürk, Antalyaspor’da bunun olmaması gerektiğini ve hedefleri doğrultusunda kazanmanın önemli olmasından dolayı Kayserispor maçının hiç kimseyi tatmin etmediğini vurguladı.

Hedeflerinin her maçı kazanıp ligi en iyi yerde bitirmek olduğunu ve küme düşmemenin kesinlikle hedeflerini olmadığını aktaran Öztürk, bu seneyi geçiş süreci ve genç oyuncuların kendisini gösterebilmesi için bir şans olarak gördüklerini ifade etti.