Ali Şafak Öztürk Yönetimi İbra Edilmeyebilir

Yaklaşan Olağan Genel Kurul öncesinde Öztürk’ün ibra edilmeme tehlikesiyle karşı karşıya olduğu öğrenildi …

Ali Şafak Öztürk Yönetimi İbra Edilmeyebilir
3 Ocak 2018 12:12

Antalyaspor’da Ali Şafak Öztürk dönemi 11 Aralık tarihinde sona ererken, yaklaşan Olağan Genel Kurul öncesinde Öztürk’ün ibra edilmeme tehlikesiyle karşı karşıya olduğu öğrenildi.

Antalyaspor’da kulübün aylık giderinin yaklaşık 15 milyon TL olduğunun ortaya çıkmasından sonra bu durum camiayı da karanlığa iterken, yönetime aday olacak isimlerin ise bu borç yükünün fazla olması sebebiyle çekindikleri  ortaya çıktı.

Edinilen bilgilere göre Antalyaspor Kulübü Derneği ve A.Ş. ortakları, kulübün kısa sürede bu kadar büyük bir borç yükünün altına girmesinin iyi niyetle açıklanamayacağını savunarak, Ali Şafak Öztürk’ün ibra edilmemesi yönünde görüş bildirdi. Kongre tarihine dek Ali Şafak Öztürk yönetiminin ibra edilip edilmeyeceği, ilerleyen günlerde netlik kazanacak.

10 Ocak’ta yapılacak Olağan Genel Kurul’da Ali Şafak Öztürk yönetimi, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte 1 Ocak 2017 – 31 Aralık 2017 dönemi için ibraya sunulacak. Mevcut yönetiminin ibra edilmemesi halinde yasal yollara gidilecek ve kulübün uğradığı zararın telafisi istenecek.