Ali Şafak Öztürk Devam Ediyor

Antalyaspor’da bugün gerçekleştirilen Olağanüstü Genel Kurulunda Ali Şafak Öztürk yönetiminin devam etmesi kararı alındı ….

Ali Şafak Öztürk Devam Ediyor
7 Aralık 2017 17:26

Antalyaspor’da bugün gerçekleştirilen Olağanüstü Genel Kurulunda Ali Şafak Öztürk yönetiminin devam etmesi kararı alındı.

Antalyaspor Kulübü Vakfı adına konuşan Dündar Uluğkay, konuşmaya mevcut yönetiminin devam etmesi ve bu olağanüstü genel kurulun yapılmamasının kulübün menfaatleri için daha yararlı olacağını söyleyerek başladı. Bu kararın Antalyaspor Kulübü Derneği, Antalyaspor Vakfı ve Antalyaspor Divan İcra Kurulu’nun ortak kararı olduğunu belirten Uluğkay, kulübün birlik, beraberlik ve sağduyuyla bu konuları aşabileceklerini dile getirdi.

Yönetim kurulunun istifa etmediği için kendilerinin bir genel kurul yapılması arzusunda olmadıklarını belirten Dündar Uluğkay, Antalyaspor A.Ş. Yönetim Kurulu’nun görevinin başında olduğunu belirtti. Bu konunun Ali Şafak Öztürk’e de izah edildiğini aktaran Uluğkay, kulüplerin zaman zaman sıkıntıya girebileceğini fakat bunun mantıklı ve sağduyulu davranarak çözüleceğini sözlerine ekledi.

Antalyaspor Kulübü Derneği Başkanı Nafiz Tanır da yaptığı konuşmada Antalyaspor A.Ş. yönetiminin görevinin başında olduğunu, geçtiğimiz günlerde alınan kararla bugükü olağanüstü genel kurulun gerçekleşme durumu olduğunu fakat kendilerinin hep birlikte oturup değerlendirdiklerini, Antalyaspor’un bulunduğu şu koşullarda mevcut yönetimin devam etmesi yönünde, onlara da destek olmak ve Antalyaspor’un menfaatleri açısından böyle bir karar verdiklerini açıkladı.

Şu an önlerinde çok önemli bir Gençlerbirliği müsabakası olduğunun da altını çizen Nafiz Tanır, şehir olarak futbol takımı adına ona kenetlenmeleri gerektiğini, ayrıca spor kulübü oldukları için hentbol ve basketbol takımlarının yanı sıra diğer branşlarda da faaliyetlerin daha iyi organize edebilmesi için mevcut yönetim kurulunun devam etmesi gerektiği düşüncesinde olduklarını söyledi.