Aksu’da Penaltı Şöleni

Antalyasporlu futbolcular ve Başkan Gültekin Gencer’in de katıldığı Aksu Birinci Penaltı Turnuvası büyük heyecana sahne oldu …

Aksu’da Penaltı Şöleni
7 Nisan 2016 09:40

Aksu Belediyesi ve Aksu Olay Gazetesi’nin katkılarıyla  düzenlenen Aksu Birinci Penaltı Turnuvası büyük heyecana sahne oldu.

Antalyasporlu futbolcular ve Başkan Gültekin Gencer’in de katıldığı turnuvanın başlama vuruşlarını Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin ve Antalyaspor Kulüp Başkanı Gültekin Gencer yaptı. Antalyaspor’u temsilen Sakıb, Inkoom, Ahmet, Mbilla ve Can’ın katıldığı penaltı turnuvası heyecan verici mücadelelere sahne oldu. 18 takımın şampiyonluk için yarıştığı turnuvanın şampiyonu Aksu Ülkü Spor oldu. Turnuvada ikinciliği Hacıaliler Mahallesi, üçüncülüğü ise Aksu Kent Konseyi kazandı.

Kısa sürede turnuvayı hazırladıklarını ifade eden Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, bütün takımlara başarılar diledi. Antalyaspor Kulüp Başkanı Gültekin Gencer ise Antalyaspor sevgisinin küçük yaşlarda başlaması gerektiğini ifade ederek İstanbul takımlarından ziyade Antalyaspor’un formalarının giyilmesini diledi.