Akrep Gümbür Gümbür

Morais gittiği zaman üzülmüştüm, Rıza Hoca seçiminden emin değildim ama şimdi bakınca duruma Rıza Hocayı takıma getirmek tam isabet olmuş …

Akrep Gümbür Gümbür
14 Aralık 2016 08:52

İnandık yürekten, düştük yine peşine,  Şampiyonluk gelsin bu sene. Hasret bitsin bizde uçalım Avrupa’ya Ölümüne saldır Antalya!

Neden olmasın? Avrupa hayalimiz niye gerçekleşmesin? Böyle gidersek hayallerimize kavuşmamıza az kaldı.

Morais gittiği zaman üzülmüştüm, Rıza Hoca seçiminden emin değildim ama şimdi bakınca duruma Rıza Hocayı takıma getirmek tam isabet olmuş. Ayrıca Rıza Hocanın geçmişine baktığımız zaman Denizlispor’u –ne kadar Denizlispor’u sevmesem de– ligin dibinden çıkartıp bir de Avrupa’ya yolladığını göz ardı edemeyiz. Bizim için de olamaz mı? Olabilir. O yüzden diyorum ki;

Avrupa’ya, Avrupa’ya
Avrupa’ya, Avrupa’ya
Antalya’mız Avrupa’ya

Bu hafta evimizde Fenerbahçe’yi ağırladık. Gözlerimiz kâh sahada, kâh skor tabelasındaydı. Yüreğimiz yerinden çıkacaktı.

Yekta 25 metreden kuş avlar gibi 3 puanı kopardı aldı Fener’in elinden. Geçen sene de beş dakika uzatma verip Fener gol atana kadar devam eden maçta kimse ses çıkartmıyorken 7 dakika uzatma verilen maçta Fener üstün gelmeyince mi yaygara kopartılıyor? Bu kadar taraflı bakmayın. Hakemin hep bize gösterdiği kartları görmezden gelmeyin. Sow’un golünde Chico’nun kafasına gelen bir ayak var! Üstüne üstlük top kafa müdahalesinde bulunabilecek mesafede, yani bariz faul var. Kalkıp futbolun kurallarını ben anlatmayayım sizlere lütfen.

Ligin ilk 7 haftasında sadece 3 puan toplayabilmişken, Rıza Hocanın göreve gelmesi ile mağlubiyeti unutup 9. sıraya kadar yükseldik.  Bu şekilde gidersek Avrupa bir hayal değil. Zafer daima inananlarındır. Çünkü inananlar ASla kaybetmez. İlk yarının son 2 maçında en az 4 puan alırsak ikinci yarı mücadelemiz UEFA için olur.

Son olarak Beşiktaş – Bursaspor maçından sonra yaşanılan acı olay için şehitlerimize ve hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına da sabırlar diliyorum. Bazen futboldan öte şeyler de var. Ülkemizin birliği ve beraberliğini asla bozamayacaklar.

Bursa deplasmanından sonra görüşmek üzere Büyük Antalyaspor taraftarları.

Kırmızı beyaz aşkla kalınız.