Gencer: “Akıncıoğlu’nun Cesareti Geri Geldi”

Gültekin Gencer, yaptığı açıklamada eski başkan Hasan Akıncıoğlu’nun kaybolan cesaretinin yeni yönetimde geri geldiğini savundu …

Gencer: “Akıncıoğlu’nun Cesareti Geri Geldi”
21 Haziran 2016 14:29

Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, bugün Hasan Subaşı Tesisleri’nde bir basın toplantısı düzenledi.

Gencer, yaptığı açıklamada eski başkan Hasan Akıncıoğlu’na yüklendi ve Akıncıoğlu’nun kaybolan cesaretinin yeni yönetimde geri geldiğini savundu.

Gencer, yaptığı açıklamada Hasan Akıncıoğlu’nun 2013 yılında görevi bıraktığını, kendisi başkan olmadan önce kaybolan cesaretin geri geldiğini ve kendilerine asla verilmeyen belediye desteğinin yeni yönetime vaat edildiği için eski kıskançlıkların su yüzüne çıktığını söyledi.

Başkanlık görevini yaptığı süreçte eleştirildiğini anlatan Gencer, kullandığı arabanın hediye edildiği iddialarına tepki gösterdi. 1980 yılından itibaren bizzat siyaset ve ticaretin içinde yer aldığını dile getiren Gencer, seksenli yıllarda Antalya’ya gelen ilk sıfır arabayı alan kişiler arasında bulunduğunu belirtti. Antalyaspor’a başladığında iki tane Amerikan markası arabası olmasına rağmen sekiz yaşındaki aracını takas ederek yenilediğini dile getiren Gencer, 60.000 $ değerindeki arabasının 1 Milyon TL olduğu yönünde söylentilere maruz kaldığını aktardı. Kendisine çamur atıldığını savunan Gencer, takas yaptığı arabasının farkını ödemesine rağmen hediye edildiği gibi eleştirilere maruz kaldığını söylerken, kendisi lüks arabaya binerken bisikleti olmayan kişilerin eleştiri yaptığını belirtti.ve kendisine yönelik belden aşağı saldırıları çok çirkin olarak nitelendirdi.

Antalyaspor’u 22.5 milyon dolar borç ve 1250 seyirci sayısıyla devraldığı sürecin ardından 30 Haziran’da yapılacak genel kurul öncesi kulübün 27.5 milyon dolar borcu ve 50 bin 850 passolig kart sahibi taraftarı olduğunu vurgulayan Gencer, “Şehrin sonuna kadar güvendiği, UEFA hedefleyen kadro devrediyoruz. Kulübü batırdığım iddia edilen saldırılar var. Her şey ortada. Biz hiçbir zaman borcumuz yok demedik ama Antalyaspor’u da olduğu yerden kötü yere götürmedik. Tam tersi iyiye götürdük. 2013’teki borç ve kadroya bakın ve 2016’daki borç ve kadroya bakın” dedi.