Akıncıoğlu’dan Öztürk’e Olumlu Referans

Antalyaspor’un eski başkanlarından Hasan Akıncıoğlu, Ali Şafak Öztürk hakkında konuştu …

Akıncıoğlu’dan Öztürk’e Olumlu Referans
3 Haziran 2016 10:29

Antalyaspor’un eski başkanlarından Hasan Akıncıoğlu, başkanlık için ismi geçen Ali Şafak Öztürk’e dair açıklamalarda bulundu.

Öztürk’ün kendisi döneminde yönetimde yer aldığını ve vizyon sahibi birisi olduğunu belirten Akıncıoğlu, bu gelişmenin Antalyaspor için olumlu bir durum olduğunu söyledi.

Öztürk’ün İngiltere’de futbolcu analizi ve istatistiği üzerine büyük bir projesinin de olduğunu hatırlatan Akıncıoğlu, ÖZtürk’ün başta Chelsea olmak üzere dünyadaki bir çok büyük kulüple yakın ilişkisi olduğunu vurguladı.

Ali Şafak Öztürk’ün Antalyaspor için faydalı projeler gerçekleştireceğine inandığını açıklayan Hasan Akıncıoğlu, yaptığı açıklamalarda şunları söyledi:

Ali Şafak Öztürk, Türkiye’nin önde gelen kuruluşlarından Opet ve Regnum Otelleri gibi kuruluşların sahibi olan bir aileye mensup olup bu kurumların yönetim kurullarında da aktif yöneticilik üstlenmektedir. Kendisinin yönetime talip olması, Antalyaspor’un geldiği nokta açısından da olumludur. Şasen geçmişte benim yönetimimde yer alan Öztürk’ün bu kez yönetime talip olmasından son derece mutluyum. Antalyaspor’un bundan böyle daha büyük hedeflere koşması gerekiyor. Ayrıca insanlar doğuştan Antalyasporlu olamıyorlar. Şafak Öztürk de doğduğunda ve gençlik yıllarında Antalyaspor’a uzak kalmış bile olsa son yıllarda aile şirketlerinin Antalya’ya yaptığı ciddi yatırımlar ile Antalya’da yaşamaya başlaması sonrası iyi bir Antalyaspor taraftarı oldu. Antalyaspor hem çok değerli bir taraftar kazandı hem de bir başkan adayı. Camiamıza hayırlı olsun.