Hasan Akıncıoğlu Adaylığını Açıklamaya Hazırlanıyor

Antalyaspor’da bugün olağan genel kurul tarihinin belli olmasının ardından yönetime adaylığını koyacak isimler de yavaş yavaş netleşmeye başlıyor …

Hasan Akıncıoğlu Adaylığını Açıklamaya Hazırlanıyor
22 Aralık 2017 11:30

Antalyaspor’da bugün olağan genel kurul tarihinin belli olmasının ardından yönetime adaylığını koyacak isimler de yavaş yavaş netleşmeye başlıyor.

Antalyaspor’da Gençlerbirliği maçında Menderes Türel ile birlikte maçı izleyen ve bir süredir Antalyaspor A.Ş.’nin mali tablolarını inceleyen Hasan Akıncıoğlu, Antalyaspor’a başkan adaylığını açıklamaya hazırlanıyor.

Hasan Akıncıoğlu’nun yönetiminde yer alacak çoğu ismi belirlediği öne sürülürken, Akıncıoğlu’nun yönetim listesini önümüzdeki hafta Antalyaspor Kulübü Derneği’ne teslim etmesi ve adaylığını resmileştirmesi bekleniyor.

Öte yandan 07 Gençlik ve Grup 1966 taraftar grupları, Hasan Akıncıoğlu’nun göreve gelmesi halinde daha önce yayınladıkları deklarasyonla tribünlerden çekileceklerini bildirmişti. Grupların bu kararın arkasında oldukları ve Akıncıoğlu’nun göreve gelmesi halinde tribünlerden çekilecekleri öğrenildi.

Hasan Akıncıoğlu, 2008 yılında göreve gelmiş ve 2013 yılı mayıs ayında görevinden ayrılacağını açıklayarak haziran ayında yapılan kongrede yerini Gültekin Gencer’e bırakmıştı.