Adnan’dan Antalyaspor Yönetimine Çağrı

Adnan Karahan, Antalyaspor yönetimine “menajerlere güvenmeme” çağrısında bulundu …

Adnan’dan Antalyaspor Yönetimine Çağrı
19 Aralık 2016 11:28

Antalyaspor’da 1994-2002 yılları arasında forma giyen kaleci Adnan Karahan, Antalyaspor yönetimine “menajerlere güvenmeme” çağrısında bulundu.

Antalyaspor’un Rıza Çalımbay yönetiminde iyi bir iş yaptığını ve yöneticilerin de bu başarıda pay sahibi olduğunu söyleyen Adnan, devre arası transferlerinde Rıza Hoca ve ekibinin istediği oyunculara yönelmenin doğru olduğunu savundu. Ayrıca altyapıdaki maaşlara da değinen Adnan Karahan, maaşlarda haksız bir dağılım olduğunu dile getirdi.

Adnan, sosyal medyadan yaptığı açıklamada şunları söyledi:

ANTALYASPOR YÖNETİMİNE

  Doğru bir iş yaparak Rıza Hocayı getirdiniz ve takım toparladı. Hep iddia ettim ‘Antalyaspor iyi takım’ diye ve kanıtladı da. En önemlisi takım oldu, Eto’o’nun hegemonyasından kurtulup takım oyunu oynayıp güzel işler yaptı. Sizler de bu başarıda pay sahibisiniz.

  Şimdi devre arası geliyor. Transfer var, eksiklikler var. Buralara oyuncu gerekli. Sakın ola menajerlere tabi olmayın. Sadece Rıza Hocanın ve ekibinin istediği oyunculara yönelin. Hocaya güvenin. En doğrusunu çalışan hoca bilir. 

  Bir de hatır için şu kulübe teknik personel almayın. Sadece bu kadar diyorum. Güzel işler oldu, devam edin. Yolunuz açık olsun başarılar ama tasarrufu unutmayın. Gereksiz insanlarla çalışmayın. Altyapıdaki maaşların inanılmaz haksız bir dağılımı var. Burada yazmıyorum ama bu kadar olmaz diyorum şimdilik. Bu bir Antalyasporlu olarak naçizane tavsiyem. Başarılar diliyorum.