Adımızı Avrupa’ya Yazdıralım

Ligdeki puan sıralamasına bakıp rahatlamak için çok erken bence. İşler kötü gider ve diğer takımlar da şanslı olursa bu durum bizi gerilere itebilir…

Adımızı Avrupa’ya Yazdıralım
11 Aralık 2018 08:23

Bu hafta inanılmaz zor bir maçtan galip ayrılan taraf olduk. Bursa koşan bir takım ve açıkçası bu maçta galibiyeti zor görüyordum. Allahtan takım beni şaşırttı ve 2-0 deplasmanda bizi güldüren skor oldu.

Bizi oyuna bağlayan penaltıyla gelen goldü. Bursa baskılı oynamasına rağmen kalemizde golü göremedi ve penaltıdan sonra da moralleri iyice bozuldu. Bunu gerçekten iyi kullandık. Hocanın da zamanında yaptığı değişiklikler ikinci golü atmamızı sağladı.

Ligdeki puan sıralamasına bakıp rahatlamak için çok erken bence. İşler kötü gider ve diğer takımlar da şanslı olursa bu durum bizi gerilere itebilir. Şu haldeki sıramızı korumak için tabloya fazla bakmamak lazım. Sonra hayallerimiz yıkılıyor.

Böyle güzel bir yükselişi 2016’da da görmüştük. Kötü başlayıp hızla yükselmiş, sonrasında “Avrupa” demiştik. Bu defa sakin ve emin adımlarla adımızı tarihe yazdıralım.