Adanaspor Maçı Hazırlıkları Sürüyor

Adanaspor Maçı Hazırlıkları Sürüyor
23 Aralık 2014 16:48

Antalyaspor, PTT 1.Ligi’nin 15.haftasında oynayacağı Adanaspor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürüyor.

Bugün yapılan antrenman öncesinde Antalyasporlu oyunculara teknik heyet ve sağlık ekiplerinin gözetiminde laktak testi yapıldı. Futbolcuların form durumu ve dayanıklığının ölçüldüğü testte, oyunxular belirli bir süre koşu yaptılar.

Test sonrasında pas çalışması ve çift kale maç yapan Antalyasporlu oyuncuların gayet neşeli olduğu görüldü. Antrenmanda Boum ve Sakıb, takımdan ayrı çalıştı.

Mandıralı, yaptığı açıklamada rakip takımlara az gol fırsatı verdiklerini söyleyerek, “Defansımız çok güzel savaşıyor ve neredeyse pozisyon vermiyor. Orta sahada daha canlıyız. Ofansif anlamda ise daha üretken olmalıyız. Amaç şampiyonluksa, kazandığımız pozisyonları gole çevirmeliyiz.” dedi.

Takımdaşlık ruhunun gün geçtikçe geliştiğini belirten Mandıralı, kendisinin kenar yönetimde agrsif olduğu söylentilerine ise şu şekilde cevap verdi:

Her yörenin insanının kendine has özellikleri vardır. Karadenizli olduğum için biraz hareketliyim. Oyuncularımız saha içinde basit hatalar yapınca heyecanımız ön plana çıkıyor. Tavrımızdan etkilenen futbolcu elbette olabilir ama biz, birebir konuşmalarla bunu çözüyoruz. Zaten saha kenarında put gibi duran hocayı da ne yönetim ne taraftar ne de futbolcular ister.

Oynanacak olan Adanaspor maçına da değinen Mandıralı, bütün maçlarını kazanmak isteidklerini belirterek, rakibi küçümsemediklerini belirtti. Mandıralı, sözlerini şöyle noktaladı:

Bütün maçlarımızı kazanmak istiyoruz. Adanaspor’u küçümsemiyoruz, aksine ligin en güçlü takımıymış gibi bakıyoruz. Ona göre hazırlanacağız ve kazanmak için sahaya çıkacağız.