Adaletin Bu mu Dünya

Teknik direktöründen taraftarına, başkanından futbolcusuna bir camiayı böylesine isyan ettiren sistemin içerisinde bir adım ileri gidemeyiz…

Adaletin Bu mu Dünya
20 Şubat 2019 08:28

Futbolcusu günlerce antrenman yapar maça hazırlanır.

Taraftarı desteğe maç gününden önce başlar, antrenmana gider takımı motive eder. Maç günü tüm gücüyle takımının yanındadır.

Camiası umutludur. Son oynanan Çaykur Rizespor maçındaki istekli görüntü sonucunda lig liderini kendi evinde yenerek yeniden tırmanışa geçmek ister.

Oysa olay tek taraflı değildir. Sahaya rakip olarak çıkan takımın daha maç başlamadan üç puanı alacağının görüntüsü maç içinde verilir. Hedef bellidir; Antalyaspor’un emeklerinin karşılığı sonuçsuz bırakılacaktır.

Teknik direktöründen taraftarına, başkanından futbolcusuna bir camiayı böylesine isyan ettiren sistemin içerisinde bir adım ileri gidemeyiz. Verilen emekler bataklıkta çırpınmaktan başka bir işe yaramayacaktır.

Maçın bitişi düdüğü çaldı ve 1-0 kaybettik. Verilmeyen kararlar, rakibin lehine çalınan düdükler, sahada Antalyaspor’u adeta biçmek için görev alanlar ya da görevi sadece bu olanlar…

Gecenin özetini ve camia açısından önemini Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk maç sonunda yaptı: “Antalyaspor camiası Mete Kalkavan ismini ve bugünü unutmayacaktır”.