12 Dev Adam Sırbistan’a Kaybetti

A Milli Erkek Basketbol Takımı, üçüncü maçında Sırbistan’a mağlup oldu …

12 Dev Adam Sırbistan’a Kaybetti
4 Eylül 2017 23:16

Avrupa Basketbol Şampiyonası’nda D Grubu’nda yer alan A Milli Erkek Takımımız, Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynadığı üçüncü karşılaşmada Sırbistan’a 80-74’lük skorla mağlup oldu.

A Milli Erkek Takımımız mücadeleye Kenan Sipahi, Sinan Güler, Cedi Osman, Barış Hersek ve Sertaç Şanlı beşiyle başladı. İlk periyotu 21-13 geride kapatan Ay Yıldızlılarımız, ikinci çeyrekte Melih Mahmutoğlu ile üç sayı çizgisinin gerisinden iki isabet buldu. Ön alandaki baskısını arttıran A Milli Takımımız, Furkan Korkmaz’ın serbest atışlarıyla 15.dakikada farkı iki sayıya indirse de mücadelenin ilk yarısını Sırbistan, 36-31 önde kapattı.

Tempolu başlayan üçüncü periyotta Bogdanovic ile Jovic’in sayılarına millilerimiz Semih ve Furkan Korkmaz ikilisiyle karşılık verdi. Karşılaşmanın final periyotuna 53-45 geride giren Ay Yıldızlılarımız, dördüncü periyotun başında Cedi Osman ve Melih Mahmutoğlu ikilisinin basketleriyle 33.dakikada durumu 57-56’ya getirdi. ırbistan, aranın ardından Bogdanovic ile skor üretirken, millilerimiz de boyalı alanı kullanarak basketler buldu. Son bölümü büyük bir çekişmeye sahne olan karşılaşmadan millilerimiz mağlubiyetle ayrıldı.