07 Gençlik’ten Tesis Ziyareti

Antalyaspor taraftar gruplarından 07 Gençlik, Antalyaspor’un bugünkü antrenmanına gelerek ikinci yarı öncesinde moral desteği verdi …

07 Gençlik’ten Tesis Ziyareti
13 Ocak 2018 19:09

Antalyaspor taraftar gruplarından 07 Gençlik, Antalyaspor’un bugünkü antrenmanına gelerek ikinci yarı öncesinde moral desteği verdi.

Bugün Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’ne gelen taraftarlar, tesis içindeki Antalya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nun tribünlerinde yerini alarak, ekibimizin sahaya çıkmasını bekledi. Taraftarlar, ilk olarak sahaya gelen Hamza Hamzaoğlu’nu tribüne çağırdı. Taraftarların çağrısına yumruk şov ile karşılık veren deneyimli teknik adam, “Sizlerden takımımıza her zaman böyle destek olmanızı istiyorum. En önemli destek, zor günlerdeki destektir. Bizler de sizin bu desteğinize karşılık başarılı sonuçlar alacağız.” açıklamasında bulundu.

Taraftarlar, Hamza Hoca’nın ardından oyuncuları teker teker tribünlere çağırdı. Futbolcular da taraftarların bu jestine yumruk şov ile karşılık verdi. Daha sonra teknik heyet ve futbolcular, taraftarların isteği üzerine tribün önünde toplanarak hatıra fotoğrafı çektirdi.