07 Gençlik’ten Uçak Açıklaması

Gürhan Güneyli, dünkü uçak gerginliğine dair açıklamalarda bulundu …

07 Gençlik’ten Uçak Açıklaması
29 Şubat 2016 23:18

Antalyaspor taraftar gruplarından 07 Gençlik grubu adına Gürhan Güneyli, dünkü uçak problemine dair bir televizyon kanalının canlı yayınına telefonla katıldı ve görüşlerini aktardı.

07 Gençlik Taraftar Grubu lideri Gürhan Güneyli, yaptığı açıklamada kulübün kendilerinden yapılan ayrımcılık sebebiyle özür dilediğini ve kendilerinin de bunu hoşgörüyle karşıladıklarını belirtti. Güneyli, Antalyaspor kulübünün “Art niyetli değildik” dediğini dile getirdi.

Gürhan Güneyli, yaptığı açıklamada uçakla eve dönen Grup 1966’ya dair de açıklamalarda bulundu. Güneyli, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Biz 07 Gençlik olarak davet edilsek dahi o uçağa binmezdik. Biz  otobüsle deplasman yaparız, armamızın peşine otobüsle düşeriz. Sezon başından beri kilometrelerce yol yaptık. Grup 1966’dan arkadaşlarımızın neden bu uçakta 07 Gençlik’ten birisi yok diye yönetime sormaları gerekirdi. Bizim kızdığımız nokta ise taraftar grubu lideri ve yanındakiler uçakla dönerken yaşları 15-16 arasında değişen ve kırmızı beyazlı renklere gönül vermiş grup üyelerini sahipsiz bıraktılar. 800 km boyunca o çocuklar yolculuk yaptılar. Yolda bir kaza olabilirdi, bir saldırıya uğrayabilirlerdi. Siz nasıl bir tribün liderisiniz ve nasıl bir tribün kültürüne sahipsiniz? Bu çocuklar sizin bizim çocuklarımız da olabilirdi. Bunu kamuoyuna da soruyorum, bizim vicdanımız bu davranışı kabul etmedi biz de tepki gösterdik.”