07 Gençlik’ten Sükunet Çağrısı

07 Gençlik grubu, Konyaspor maçına dair sükunet çağrısında bulundu …

07 Gençlik’ten Sükunet Çağrısı
31 Ekim 2017 14:48

07 Gençlik grubu, Antalyaspor’un iç sahada oynayacağı Karabükspor ve deplasmanda oynayacağı Konyaspor mücadelesine dair sükunet çağrısında bulundu.

07 Gençlik grubu lideri Gürhan Güneyli, sosyal medyadan yaptığı çağrıda, bir sonraki deplasman maçı olan Konyaspor mücadelesinde deplasman haklarının ellerinden alındığını belirtirken, bu durumu ortadan kaldırması için Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve Antalyalı milletvekillerinden destek istedi.

Gürhan Güneyli’nin yaptığı çağrı şu şekilde:

Antalyasporumuzun zor zamanlar geçirdiği şu dönemde en çok taraftarına ihtiyacı olduğu bilinciyle önce Karabükspor iç saha maçında, sonra Konya’da deplasman tribününde armamızın yanında olmak istiyoruz. Ancak Konya İl spor Güvenlik Kurulu’nun sezon başında almış olduğu kararla deplasman hakkımız elimizden alınıyor. Bu durumun ortadan kaldırılması için Antalya Valimiz Sn. Münir Karaloğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Menderes Türel ve Antalyalı milletvekillerinden yardım bekliyoruz. Bizler Konya’ya sadece takımımıza destek olmak için gidiyoruz ve söz veriyoruz, rakip tribünlerden küfür gelse dahi biz sadece takımımıza destek olmaya odaklanacak ve aynı tutumu ikinci yarı Antalya’da oynanacak maçta da göstereceğiz. Bizim hiçbir Anadolu kulübü ile sorunumuz olsun istemiyoruz. Bize gerçek duruş sergileyerek gelen her tribün ile sorunlarımızı çözdük. Geçmişte Bursaspor ve Denizlispor örnekleri mevcuttur. Bu sebeple Konyaspor camiasının deplasman yasağını ortadan kaldırtıp sükunet ortamında her şeyin normalleşmesi adına bu adımı atmasını bekliyoruz.