07 Gençlik’ten Saldırıya Dair Açıklama

07 Gençlik, sabah derneğe düzenlenen saldırıya dair bir basın açıklaması yayınladı.

07 Gençlik’ten Saldırıya Dair Açıklama
22 Temmuz 2021 15:19

07 Gençlik Antalyaspor Taraftarları Derneği, bugün sabah derneğe yapılan silahlı saldırıya dair bir basın açıklaması yayınlayarak saldırıyı kınadı ve emniyetin bu hain saldırıyı düzenleyenlere dair çalışmalara başladığını duyurdu.

07 Gençlik tarafından yapılan açıklama şu şekilde:

Red Soldiers, Şarampol, Maraton tribün grupları, 07 Gençlik grubu çatısı altında birleşme kararı almıştı. Antalyaspor menfaatleri ve başarısı için hep birlikte mücadele etmeye karar vermiştir. Bu birleşmenin mutlu ettiği kesimler dışında birde kaostan ve nefretten beslenen kişileri mutlu etmediği ve 07 Gençlik grubumuza nifak tohumları ekmeye çalışanların olduğu aşikardır. Her ne şartlarda olursa olsun 07 Gençlik Antalyaspor Taraftarları Derneği olarak gerek Antalya halkımızın gerekse Antalyaspor camiasının başarısı için katkı sunmaya var gücüyle çalışmaya ve mücadele etmeye devam edecektir.

Bu bilinç ve bu azimle çalışan 07 Gençlik Antalyaspor Taraftarları Derneğimize bugün sabah saat 08.30 sularında silahlı saldırı gerçekleşmiştir. Yapılan bu çirkin silahlı saldırıyı esefle ve şiddetle kınıyoruz. İçinde bulunduğumuz mübarek Kurban Bayramında kimliği belirsiz müptezeller boş lokalin kapalı olduğunu bildikleri halde ateş ederek kaçmışlardır.

07 Gençlik Antalyaspor Taraftarlar Derneği olarak bu işin takipçisi olacağımızı, bu işin peşini bırakmayacağımızı, bu işin içinde kim veya kimlerin olduğu tespiti için elimizden geleni yapacağımızı kamuoyunun bilgisine sunarız.

Antalya Emniyetimizde bu hain müptezellerin yakalanıp gerekli en ağır cezayı almaları için gerekli çalışmalara başlamışlardır.

07 Gençlik Antalyaspor Taraftarlar Derneği