07 Gençlik’ten Meşale Açıklaması

07 Gençlik, dün düzenlenen organizasyonda çıkan fakat kısa sürede söndürülen yangınla ilgili açıklama yaptı …

07 Gençlik’ten Meşale Açıklaması
8 Temmuz 2017 14:06

Antalyaspor taraftar gruplarından 07 Gençlik, dün düzenlenen organizasyonda çıkan fakat kısa sürede söndürülen yangınla ilgili açıklama yaptı.

Yapılan açıklamada bazı kendini bilmezlerin etkinliğe gölge düşürmek için kuru otları yaktığını ve bunun da tüm Türkiye’ye “Faciadan dönüldü” şeklinde servis edildiğini savunan 07 Gençlik grubu, çıkarılan yangının ve yapılan haberlerin planlı olduğunu dile getirdi.

07 Gençlik tarafından yapılan açıklama şu şekilde:

Dün gerçekleştirilen ‘Bir Meşale de Sen Yak’ etkinliğini bir ay önce açıklama yaparak sahilde yapacğaımızı belirttik. Ancak bizler sahilde etkinliği gerçekleştirirken bazı kendini bilmezler Varyantta meşale yakıp etkinliğe gölge düşmesi için kuru otları yaktı. Bazı kendini bilmez satılık gazeteci müsvetteleri yanan otları tüm türkiye’ye ‘Orman Yandı’ , ‘Faciadan Dönüldü’ diyerek servis etti. Bunlar planlı projeli yapıldı. Birisi yaktı, diğeri çekip abartarak imaj zedelemesi yaptı.

Dün gerçekleştirilen etkinlik zor şartlar altında yapıldı. Emek verildi. Bunlardan bahsetmeyen satılık aciz gazeteciler bunları yazmadı. Kimse taraftar derneklerini lekelemeye çalışmasın. Dünkü muazzam şovu hazmedemeyen gereksiz kişiler etkinliğe gölge düşürmek için ellerinden geleni yaptılar. Ancak bizler bu organizasyonun üstesinden alnımızın akı ile çıktık.