07 Gençlik Başkan Adayını Açıkladı

07 Gençlik Antalyaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Gürhan Güneyli, başkan adayını açıkladı …

07 Gençlik Başkan Adayını Açıkladı
26 Aralık 2017 13:02

07 Gençlik Antalyaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Gürhan Güneyli ve Başkan Yardımcısı Okay Arslan, dün Koza TV’de yayınlanan Kale Çizgisi programına konuk oldu.

Koray Geçgel’in sunduğu programda açıklamalarda bulunan Gürhan Güneyli, gruplarının biletlerinin Tolga Cömertoğlu’nun aldığını belirtti. Tolga Cömertoğlu’nun Antalyaspor’a en çok sahip çıkan işadamı olduğunu savunan Güneyli, Cömertoğlu’nun locasının olmasına rağmen bir tribün lideri gibi kendileriyle birlikte doksan dakika bağırdığını söyledi.

Başkanlık için ismi geçen Hasan Akıncıoğlu’na değinen Gürhan Güneyli, Akıncıoğlu’nun Antalyaspor’u temsil edecek bir başkan olmadığını ve gerçekten Antalyasporlu olduğunu düşünmediğini sözlerine ekledi. Akıncıoğlu’nun maçları izlemek için bile stada gelmediğini belirten ve Akıncıoğlu’nun kafasında İngiliz modeli taraftar olduğunun altını çizen Güneyli, kendisinin ısmarlama bir başkan olduğunu ifade etti.

Ali Şafak Öztürk’ün geçen sezon yaşadığı başarının perde arkasında Gültekin Gencer’in kurduğu kadronun olduğunu söyleyen Gürhan Güneyli, Gültekin Gencer’in hataları olmuş olsa da mevcut durumda kendisinden daha iyi başkanlık yapacak birini görmediğini kaydetti ve “Gencer’in başarılı olabileceğini düşünüyorum. Kendisi çekirdekten gelme, futbol bilgisi çok. Siyasi büyüklerimizin bu duruma bir çözüm bulması gerekiyor. Antalyaspor’a şu dakikadan önce onun gelmesi lazım. Biz de Gültekin Gencer’in faydalı olacağını düşünüyoruz. Antalyaspor’a kim faydalı olabilecekse biz onu destekleriz” dedi.